voor openingstijden zie OPENINGSTIJDEN

Locatie MAAK Haarlem . Oudeweg 91-95, Unit A.03, 2031 CC Haarlem
Multi 3D Print BV is uw 3D Printspecialist en 3D Print Winkel.
Vanaf 2014 zijn wij distributeur en verkoopspecialist van 3D printers. Wij verkopen 3D printers van de merken:
Zortrax, Zmorph, Ultimaker, Felix3D, BigRep, dddrop, Raise3D, VShaper, XYZprinting, FlashForge, BCN 3D, 3DFactories, Prusa3D.
Ook verkopen wij filament van ons eigen vertrouwde label, van Zortrax en XYZprinting en diverse 3D scanners en accessoires.
Tevens geven wij workshops voor particulieren, bedrijven, scholen en verder masterclasses voor alle branche-gerelateerde bedrijven en organisaties.
Al onze merken staan werkend op het Maak Terrein in Haarlem en zijn online te koop.
Tevens bieden wij een Professionele 3D Printservice aan, stuur uw .stl of .obj file naar ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Zortrax M200 plus

Zortrax M200 plus

Bigrep one

Bigrep one

Webshop

In onze webshop kunt u snel en makkelijk 3D printers, filament en accessoires bestellen. Wilt u eerst hulp, bel of mail uw vraag en wij helpen u op weg naar de juiste keuze.

Workshops

Wij geven workshops voor consumenten, bedrijven en geïnteresseerden in 3D printing. Van starters tot masterclass voor elke branche op maat.

3D-printservice

Wilt u een ontwerp 3D printen maar u heeft geen 3D printer? De 3D-printservice dienst van Multi 3D Print kan uw ontwerpen 3D printen en 3D scannen voor u. Wilt u iets laten 3D printen, stuur je ontwerp op via mail of kom bij onze winkel langs in Haarlem.

Partners

Samenwerking is voor Multi 3D Print belangrijk in de ontwikkeling van nieuwe technologie en innovatie, dit kan alleen om de kennis en specialisme te verenigen met gespecialiseerde bedrijven. Daardoor is het mogelijk dat Multi 3D Print in staat is een breed assortiment aan te bieden voor elke doelgroep.

Nieuws

Multi-materiaal maquette gemaakt met ZMorph Multitool 3D Printer

3D printen, CNC en laser gecombineerd in een multi-materiaal architectuur model. 90% van de professionals die een 3D-printer bezitten, beschouwen het als hun concurrentievoordeel. Met tot 75% lagere productiekosten kan de technologie zich richten op creativiteit en nieuwe ideeën in plaats van moeite te maken met de beperkingen van traditionele productieprocessen. Architectuurontwerp is onder beroepen die het meest profiteren van 3D printen. Nu bieden multitool 3D printers architecten nog grotere mogelijkheden om hun ideeën op een tastbare manier snel te ontwerpen, prototypen en presenteren.

3D Printing Workshops

Leren 3D printen / Kennismaking met 3D printers / Presentatie over 3D printers / Zelf aan de slag gaan met 3D printen / U gaat met een 3D printje naar huis / Ontwerpen in 3D design programma
Deze workshop is voor iedereen die de beginselen van het 3D printen wil ontdekken. In 2 uur krijgt u meer te weten over 3D printtechnieken en zijn toepassingen maar ook hoe u zelf aan de slag kunt met 3D ontwerpen en met een 3D printer. Uiteindelijk gaat u met een 3D printje naar huis.

Voor info en data zie onze speciale workshops pagina.

Heeft u specifieke vragen over de workshops kunt hier u contact opnemen.

3D Printer Info

Je denkt erover een 3D printer te kopen, maar weet nog niet precies welke 3D-printer voor jou geschikt is? Kijk op 3D Printer Info voor meer informatie over 3D printers die wij verkopen.
 

Partners

In samenwerking met onze partners hebben wij een ongelooflijke schat aan ervaring opgedaan in het werken met 3D printers, workshops en trainingen.

zortraxofficialresellermarksmall2.jpg
logo.png
qxshkds6.png
zortraxofficialresellermarksmall.jpg

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 12:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Adres

Oudeweg 91-95 Unit: A.03
MAAK Haarlem
2031 CC Haarlem

Bellen

085-3037232

Mailen

info@multi-3dprint.nl

Copyright Multi-3DPRINT B.V. © 2019. All Rights Reserved.

Search